Eid Fitr

Salam Aidil Fitri Maaf Zahir & Batin
Taqaballahu minna wa minkum
"Forgive me, and i"ll forgive you"

p/s: raye first kat negeri org, sayu je igt family kt umah.
p/s/s: x sabar la nk kawin, tp ble? hurm~
p/s/s/s: xde org nak bg duit raye ke?
p/s/s/s/s: kad raye, wish raye, baju raye?
p/s/s/s/s/s: anyone? huuuuu~ T_T

4 comments:

sEeKeRZ September 10, 2010 at 7:01 PM  

p/s/s ko tu yg xleh blah apek...sabo2..~ tp kalu dah on jgn lupe roger..kang ade jadi citer batu blah batu btangkup,apek kawen xjemput aku~lalala


selamat hari raye pek..aku mintak maap salah silap..ade pape aku teramek,termakan,terminum,terpinjam tak pulangkan,aku mintak halal~

karang balik bila2 bgtau la...aku mau binatang melompat berpoket hadapan itu~

XIII September 11, 2010 at 2:41 AM  

hahaha..bosan di pagi raya,tu yg buat camtu tuh..ehhh,xkn la aku x ajak ko,dak2 ni sume aku ajak..lgpun buat kt jb je,xdela jauh sgt..

selamat hari raya jgak intan!
maaf zahir & batin..klu ko maafkn aku,br aku maafkn ko..hehe

haha,frogie tu?tgkla dl camne,klu jumpe aku bg r..hihi

Un Phat Lee September 11, 2010 at 9:18 PM  

selamat hari raya apek! XD

sEeKeRZ September 12, 2010 at 11:47 PM  

jgn la buat lawak seram pekk...xkn la ko fly g aussie dengan tittle suami org....

yela,kire aku maapkn ko laa...so sile maapkn aku.haha

bukan la,frogie tu aku dh byk,aku nak binatang yg pengsan atas jalan si arep tag tu..haha

*raye thn ni tak best,ramai org dah xde,dah busy,dah brfamily...ops! XD

About Me

My photo
masih belum sempurna...

Followers

Attention

Untuk view yang lebih mantop, gunekan Mozilla Firefox atau IE. Dinasihatkan supaya tidak menggunakan Google Chrome, Apple Safari etc.