Friday the 13th!

Tepat 4.23 a.m.

Kt surat beranak aku tulis aku keluar ke dunia ni time ni r 19 tahun dulu. Fuh, dh besar dh aku la ni, tp masih x cukup matured lg nk menghadapi dunia ni. K r, x kesah r matured ke x, asal aku happy. Tenkiu r kpd membe2 yg wish wlupun x ramai n kpd mereka yg menyambut, bagi hadiah, bagi 'hadiah' lg n blanje makan n tgk wayang (tanx bro, blanje la lg, hehe).

Curry on. Ni lah pic hadiah besday aku:

hadiah2 utkku

First, 500GB xternal HD jename Samsung. Cit pooda, ni bukan hadiah pun sebenarnye sbb aku beli sendiri. Aku g beli kt Low Yat ngan abang aku n membe aku sorg ni name die Mat 'camne'. Lawo gak r, biru cam 'The Blues'. Pas gi beli, gi TS plak. Makan2 dl sbb lapar, pastu br tgk wayang. Kitorg tgk cite Thai, 'Raging Phoenix' sbb cite2 best sume dh kene kebas ngan org lain. Tp xpe, abg aku blanje. Konklusi, it was legen.............(wait for it).........................dary!

Second, dpt kad dr sue-ray. Pergh, terharu hamba~ Die bg hadiah b'day kt aku dh dua kali dh beb. Tanx a lot r, bkn pe, b'day die aku x penah bg hadiah kot. Sori r, dh lame aku xde awek, so, aku dh lupe r nk bg hadiah pe kt pmpn. Third, aku dpt something special from my buddy, Jason. Fuh, terbaek, kalah r yg Harvest pny. I appreciate a lot for those, u guys are awesome! (not awe-some, but awe-a-lot!)

Finally, hadiah dr mak aku. Mak aku dpt DG48, pastu buat kenduri kt skola die sempena ni n b'day aku. Sob3x, terharu aku. Luv u. Persoalannye, dpt ke aku nk bls jase mak aku? (5A pun susah nk dpt, tp aku harap dpt r).

~~~
Night at The Hostel 3: Battle of The 'Toron'ers.

Bnd ni ngeri gle, smpai nk cite pun terketar2. Klu mase skola tu ok lg r, stakat 'burger', baling teloq, tepung, air jamban, sampah n spender basah sape tah, jirus air panas etc. Tp sampai kt kolej ni, skill br plak nk prank ngan befdei boi. Skill ni, aku ckp ko, lg bahaye r sbb ianya melibatkn mase dpan ko ngan anak2 ko. Lg bahaye klu ade org yg melanggar syarat2 skill ni e.g. gune tgn nak attack the 'target' (Amboiii, ni dh lebih ni...). Amacam, nk tgk x camne skill br ni? Tgk je la bawah...

camni r...

Chiao~

14 comments:

+fairuz izyan+ November 13, 2009 at 10:58 AM  

afif!! *hehe..sje nk pnggil afif pule.
happy birthday!! ^_^
moge pnjang umur n murah rezki..
senyum2 slalu..hihi..:)

SuE RaY November 13, 2009 at 11:05 AM  

eppi beshday encek..
:D

mmg dasyat lar dak2 nih kenekan mcm 2 skali..

harap2 masey errrrrrr, hurmmm, boley berfungsi lar..
>_<

have a great 1..

Mus November 13, 2009 at 11:51 AM  

Epi besday afif!!
Ak ingt bdk ni sesaje je t0r0n smlm, upenye b'day ko..ptt la mat beria pggl smlm
rugi x j0in.wakaka

*kaler bru? Weyh, j0m tukar ngn ak pnye xtrnal.ak pnye kaler merah (the g00ners.haha)

♥ Q-i ♥ November 13, 2009 at 2:00 PM  

ish ngeri glee care tu :p


seram la aku dgr


hbs la anak2 ko nnt

Un Phat Lee November 13, 2009 at 6:49 PM  

happy bday bro.!

XIII November 13, 2009 at 7:17 PM  

to all: tenkiu very much. semoga jasa kalian x dilupa..

to fairuz: okla, bleh pnggl afif...

to sue-ray: masih bleh pakai lg...

to mus: nasib baik ko x toron aku..
ko amek la the GUNNERS tu, aku amek the BLEWS...

to qila: tau xpe...

mazni-journey November 13, 2009 at 7:25 PM  

ohh happy birthday apek! sorry lambat wish. still 13th kannnn? ;P moga segala impian anda jadi kenyataannnn. aminnn. [impikan benda elok2. haha] ;D

hasanahghaus November 13, 2009 at 8:29 PM  

apek happy birthday =)

0-0 November 13, 2009 at 9:41 PM  

pek, pndai dow ko cri pix tu. sebijik. hahahaha

Syazwan November 14, 2009 at 9:09 AM  

Aq LmbaT seHari dtg InTI...
KlAu x Aq jOin gAk BrO...
SelaMAt Ber-19...
Dah BoLeh KaWin DaH..
HahahHa

XIII November 14, 2009 at 10:58 AM  

to mazni:
tenkiu..insya-Allah...
contoh impian yg x elok?

to hasanah:
tenkiu very much...

to peng:
susah gak nk cr pic 2...ni sbb kite x dokumentasikn toron2 yg berlaku la...

to syazwan:
x dpt r jep..xde kali kedua la...
klu aku ade jodoh,aku trus kawen..xyah leceh2...

Nor Liyana Mohamad Rosly November 14, 2009 at 10:05 PM  

happy belated birthday apek. maaf terlambat wish. moga panjang umur murah rezeki.

Hiromi Ichiban November 15, 2009 at 5:21 PM  

Wahh, da membesar da ko apek~
Moge diberi pemikiran yang matang setelah kemudaan kite sedikit demi sedikit menghilang~

anyway, sori coz wishing it late~


HAPPY BUFFDAEY la SKULLMATE KU

wafi November 19, 2009 at 4:49 PM  

weyh afif azman.
hepi belated besday. soryla lmbt wish. arituh nk wish, ko tak sedarkan diri. xpe2..
btw, ko da 19, da boley kawen, hrpkan perubahan dlm diri ko. at the same time, dlm diri aku jgak. haha
tpi mnde 'best2' jgn lupe sharing ok! nice one!
peace~

About Me

My photo
masih belum sempurna...

Followers

Attention

Untuk view yang lebih mantop, gunekan Mozilla Firefox atau IE. Dinasihatkan supaya tidak menggunakan Google Chrome, Apple Safari etc.