Public Enemies

Salam. Online kejap bleh x? Nak bgtau je yg bulan November ni memang hectic abes r. Bulan ni aku kene berlawan ngan musuh aku selame 3 minggu. Musuh aku ni sebenarnye exam je, xde la kuat mane, setakat buat org jd gile je. Aku pun x pasti samada aku dpt handle exam ni, dhla markah coursework x hebat mane n aku br je nk start study betul2. Selame ni aku wat pe? Ade r, rahsie...

Ape2 pun, ni r jadual die:

2 November 2009
Aku VS English as a Second Language LIVE!
kick-off at 11.30 am

5 November 2009
Aku VS Mathematical Studies LIVE!
kick-off at 7.00 am

10 November 2009
Aku VS Economics LIVE!
kick-off at 7.00 am

11 November 2009
Aku VS Chemistry LIVE!
kick-off at 11.30 am

13 November 2009
Aku VS 'Toron'ers DELAYED
kick-off at 12.01 am. haha

17 November 2009
Aku VS Accounting Studies LIVE!
kick-off at 11.30 am

5 paper dlm 3 minggu, nasib baek org ostolia pandai buat gap antare paper 2. Perasaan? cuak gak r, nervous pun ade gak, haha. Di kesempatan ini, aku nk ucap all the best r kat dak2 SAM yg nak hadapi exam ni n don't stress urselves bak kate abg gentle relax2, chill2. Pastu utk dak2 yg x amek exam ni, jgn tgk je, doa la utk dak2 SAM ni. Wish me all the best, Insya-Allah.

5 comments:

Mus November 1, 2009 at 11:21 AM  

Gudlark AFIF !!
& sume bdk2 sam yg laen

kenalan lame November 4, 2009 at 3:34 PM  

selamat maju jaya!
buat yg terbaek..insyaallah kejayaan menanti
=)

+fairuz izyan+ November 4, 2009 at 7:29 PM  

hee,, on9 lame2 pn ley..xde org nk marah..ak on9 slambaa jek..hehe..
xpe2..ade mase lg nk berusaha! walaupn 1 paper dh lps..ade lg 4 paper!
good luck!! ;)

Anonymous November 5, 2009 at 8:53 PM  

blazer tu nt tggu lagi spuluh tahun baru dpt pakai..huhu

XIII November 10, 2009 at 1:54 PM  

to all: tq very much..

to anu: tu la pasal..

About Me

My photo
masih belum sempurna...

Followers

Attention

Untuk view yang lebih mantop, gunekan Mozilla Firefox atau IE. Dinasihatkan supaya tidak menggunakan Google Chrome, Apple Safari etc.