renovate blog...

sigh...

Penat r tukar2 template blog ni, cam haram! Dr kul 11 pm smpi 2 am buat bende alah ni je...nasib baik bnyk bende x ilang...klu x sia2 je usaha aku tukar template ni...susah gak tukar template ni ek? aku tgk membe aku buat cam senang je, tp time aku nak buat jd susah...tu la, jgnla nk berlagak tau sesuatu bnde yg mmg kite x tau, jgn jd bodoh sombong...

Aku sebenarnye xde mood gak ni. Adela bdk pmpn klas aku ni tulis kt status ym die result dh kuar. Aku pun trus cek r...wah3x...bukan main gampang lg result aku. Tp nak wat camne kan? bende yg dh berlalu mane buleh rewind sesuke ati. Ade la hikmah disebalik result hampeh yg aku dpt 2, mgkn Allah xnk aku fly ke? mane la tau.....Aku menerima seadanye~huhuhu..

Tibe2 lak tgn aku bleh gatal2 bkak membe aku pny result, tgk2 result die lg gempak dr aku. Rase menyirap ade, rase nk nangis ade, rase nk marah ade, rase nyesal sbb g tgk result die pun ade...mcm2 rase r ade. Arrrgggggghhhhhhh! Ape nk jd ngan aku ni, makin lame makin truk. Pola prestasi menurun, x mencapai key performance indicator (KPI). Adoyaii, dh le x bgtau mak bapak aku lg, mesti diorg kecewa sbb lahirkan aku (ecceehhh, melebih lak aku!)

K r, smpi sini shj coretanku yg dh menyimpang ngan tajuk post ni. Xpe r, skali-skale terpesong, ape slhnye kn?

5

9 comments:

abang kamal August 26, 2009 at 3:48 AM  

hrp bersabar dgn result yg dicapai.jgn persalahkan diri sendiri 100%.masih ada ruang utk XIII bangkit kembali.

cantik skin template yg baru ni.nampak klasik tp elegan.

XIII August 26, 2009 at 2:20 PM  

to abang kamal:

ye r, bln puase ni kene r bnyk2 bersabar. Mgkn diri ni dh jauh dr Tuhan, Tuhan nk bg peringatan kt kite supaye x menyimpang drNya...

wah,tq2...nasib la ade org 2 nk tunjukkan,hehehe...

sEeKeRZ August 26, 2009 at 6:08 PM  

rilek bro~
ape barang nak nyirap tgk result..
tgk balik usaha ko dgn result tu bagai piang dibelah 2 tak?
kalu sepadan,mmg silap kite,n improve la..it's never too late to learn!
kalau ko rase mcm dah usaha gila+xbuat dosa dgn org,tu tandenye Allah saje nak test power ko..kalu ko pass,maka tinggi la drjat ngko compare ngan aku..haha

ramadhan:bulan penuh barakah yang tersirat darinya,pada setiap kejadian satu hikmah.Al-Khaliq yg memegang kunci,kita yang akan merungkai.insyallah.

XIII August 27, 2009 at 1:09 AM  

to intan:

haah,btul tu..
buat pe nk bngang ngan result kn? dh mmg takat tu je kemampuan kite..xleh nk slhkan sape2 dh, slhkn diri sendiri la,sape sruh x blaja btul2...

insya-Allah, moga kite memanfaatkan Ramadhan ngan sebaik2nye..

Abdul.Fatah.Firdaus August 28, 2009 at 9:57 PM  

apek berbelog.
kool beb.
result.
sungguh tak kool.
result aku tak kool.
pening2.

XIII August 29, 2009 at 2:35 AM  

to fatah:

ye r, sume org nk ade blog, aku pun nak gak ar...
jgn risau fatah, result kite mmg dh ditetapkan kt loh mahfuz...
ade r silap kt mane2 2...
usaha lg beb...

Abdul.Fatah.Firdaus August 30, 2009 at 8:24 AM  

tul tu pek. aku sokong kau.
banyak silap lagi nih.
kena banyak repair lagi diri nih. aduhai.

SuE RaY September 4, 2009 at 11:01 AM  

hurm, result tuh,
try ur best, get ur results, lek jer..
TER nnt sure lagi bgs dari average skrg..

aku punyer result pon, sem 1 lagi bgs dr sem 2.. sem 2 sgt lagi bgs dr sem 3..

haish, da bnyk sgt men kot?

pape pon, sem nih kamikaze study gle2..
(yelartuh, mcm aku buat jer nnt..)

uish, cantek lar template blog nih..
kene dgn usaha 3 jam ko tuh..
sekurang2nyer, da reti buat sendiri da..
tuh yg terbaek tuh..
:D

XIII September 4, 2009 at 9:12 PM  

to fatah:
repair sebelum terlambat.

to sue ray:
same la kite..result sem 1 lg bagus...aku rase mmg kite dh terlampau sgt main2..huhu
tanx anyway 4 d motivation n pujian utk template baru blog ni, really appreciate it...
i will try my best 4 dis sem...

About Me

My photo
masih belum sempurna...

Followers

Attention

Untuk view yang lebih mantop, gunekan Mozilla Firefox atau IE. Dinasihatkan supaya tidak menggunakan Google Chrome, Apple Safari etc.