In the beginning...

emmm..
emmm...
emmm....

blur lg nk tulis ape, huh~

Akceli, ni first time aku nk buat post utk blog, so, aku keliru menjadi buntu...
aku buat blog ni pun sbb dorongan dan desakan bro M aku tu yg ye2 je nk suruh aku ade blog.. Aku pikir2 balik, aku ckp kat diri aku sendiri: not bad klu ade blog sendiri en? Lagipun, ape slhnye klu ade blog kan? bukan kene bayar pun nk buat bnde alah ni...membe2 aku pun ramai yg ade blog wlupun blog diorg pun cam tah pape, eg. encik K yg x abis2 cite psl die g jln2...

Bro M suruh aku buat blog ni pun utk dummy je pun tp aku kdg2 terpikir gak, klu aku buat blog ni, ade org nak bace ke penulisan2 aku yg camni? Tp xpe, tulis je r, ade mase aku sendiri r yg bace...Oleh kerna ini blog pertame aku, jd aku ingin meminta petunjuk dari rakan2 lain utk mempertingkatkan lg mutu dan kualiti blog ini. Akhir kata, terimalah sebuah pantun dariku;


"Buah cempedak di luar pagar,
Ambil galah tolong jolokkan,
Saya budak malas belajar,
Salah silap tolong tunjukkan.
"

2 comments:

Bro M September 10, 2009 at 5:01 AM  

Bagus le dah ada blog...berblog ni mendidik kita peka dgn suasana persekitaran.Ianya juga boleh menjadi platform utk menajamkan akal kita.Abg harap XIII dpt membahagikan wkt sebagai seorg mahasiswa dan blogger.Semoga sentiasa mendpt ilham utk berkarya.

p/s: cantik template blog nie.simple tp elegan.

XIII September 10, 2009 at 8:57 AM  

to bro M:
tanx utk segala tunjuk ajar & pujian 2..
really appreciate it!

About Me

My photo
masih belum sempurna...

Followers

Attention

Untuk view yang lebih mantop, gunekan Mozilla Firefox atau IE. Dinasihatkan supaya tidak menggunakan Google Chrome, Apple Safari etc.