iPhony

Salam. Baru je lepas abis exam aritu, alhamdulillah boleh jwb ngan tenang. Sekarang aku dlm usaha utk mencari keje or internship, yg mane mmg ssah. koman2 intern 2 bulan. xtau la nk beli tiket blik ble. huhu. B the W, FYI, arini birthday aku. Yeayyy!!! Hadiah utk birthday aku kali ni is an iPhone 4s, wlupun aku beli sendiri. Hah!


iphones
Ni la gambar transformation iPhone 3GS aku ke iPhone 4S. style x brader? ye, aku tau la aku ni lame sbb still melekat kat iPhone(Apple). Tp bg aku, klu bende tu dah sedap, buat ape nk tukar. Cam menu ko order kat kedai la. As u can see, iPhone aku bertukar kaler dari hitam ke putih tp most of it are still the same; it's an Apple product, still 16GB, and masing2 ade 'S' kat blakang. Snap! iPhone 4S ni just upgrade die pny processor (A5), shape, camera lens, antennas, and a woman who doesn't listen or understand you well (siri). OK lettew~


Untuk iPhone 3GS aku, aku upgrade jd ios5 and iPhone 4S aku dh mmg ios5. ios5 ni bgus sbb ade iMessage where u can text other ios5 users for free n unlimited as long as u have an internet or 3G connection. And the other things are they split iPod into two things: Musics and Videos, added iCloud and also they've added Newsstand? Ehh~ I guess it makes it more handy. N aku dah x sabar2 nk tngu untethered jailbreak for ios5, it would be awesome!


Sbb aku angkat iPhone 4S ni dlm bentuk ansuran (which is not recommended), maknenye aku kene amek plan baru. Aku amek plan yg kurang skit drpd plan yg lepas sbb aku jarang gune phone (rugi beb!). Pastu aku tukar dari three(3) ke vodafone sbb 3 no longer provide any new service (sbb vodafone beli 3). So, skrg iPhone 3GS aku dh jd iPod touch n i'm giving it to my siter anyway. Advantage voda ni bg aku line die clear skit kat tmpt aku tp disadvantage die ialah die xleh roaming (org tu la ckp). Tu je la yg aku nk cite psl iPhone.


Cite psl tuka umor plak. From 20 -> 21, more closer to death, and more sins than before. Need to evaluate myself and repent (i say it by i don't do it, what's wrong with that?). It's fair to say that I'm kind of a phony. hurm~ That's all from me. Boleh tuju lagu?



Adios!

You just turned 21, stay at home or party all night, what do you do? Go!

2 comments:

izzaty azimi November 13, 2011 at 2:29 PM  

wohooo iPhone 4s tu! haha. happy birthday anyway :)

XIII November 13, 2011 at 6:18 PM  

hahaha, bese je kot, lg hebat Samsung Galaxy SII. thank you btw, wlupun dh wish kt fb td :)

About Me

My photo
masih belum sempurna...

Followers

Attention

Untuk view yang lebih mantop, gunekan Mozilla Firefox atau IE. Dinasihatkan supaya tidak menggunakan Google Chrome, Apple Safari etc.