Tag II

Assalamulaikum

*tag! you're it!

adeh, kene tag plak ngan zul. Sorry r bru pasan kene tag, maklum la aku ni bz skit. i take everything seriously in my life. :) OK, masa utk setelkn tagging-menagging ni.

1. Apa benda paling penting dalam hidup korang?
|F&F(family and friends). akceli sume benda dlm idup aku penting.

2. Benda yang terakhir korang beli guna duit korang?
|rokok.

3. Di mana tempat korang langsungkan perkahwinan korang?
|di mana2 shj. definitely bkan kt tmpat2 yg grand.

4. Adakah korang sedang bercinta sekarang?
|Tak

5. Berapa lama korang akan mencintai kekasih korang?
|Allah,Rasulullah n family = selama-lamanye.
|manusia 1 = sekejap
|manusia 2 = sekejap juga
|manusia 3 = sekejap juge
|manusia 4 = sekejap jugak

6. Di mana korang selalu jumpa kekasih korang?
|time sembahyang, aku menghadap Allah. tp klu manusia, slalunye aku jumpe dlm kelas..(you
never learn,do you?)
-.-"

7. Novel/buku/majalah terakhir korang beli?
|Australian Business Law 6th edition. dah brabuk beb,sblum 17jun mgkn x berhabuk lg kot.

8. Apakah nama penuh korang?
|Mohd Afif Azman

9. Antara mak n ayah mana paling rapat?
|Mak

10. Namakan org betul2 korang nak jumpa dalam hidup korang?
|Family,membe2 skola dlu n membe yg ade skrg.

11. Adakah korang basuh baju korang sendiri?
|Tak, mesin basuh yang basuhkan. aku amek jwpn zul ;)

12. Tempat yang betul-betul korang nak pergi?
|Syurga. Tp klu kt dunia ni,aku nk g tmpt yg lawo2.

13. Pilih salah satu, peluk atau ciuman?
|satu, peluk. dua, cium. bru suhweeeet weet!

14. Bagitau 3 benda orang yang bagi kamu tag
|1. He's funny yet serius beb.
|2. He's kreatif n kritis. power bab2 multimedia nih.
|3. Somehow, he reminds me of muhaidzar. o_O

15. Benda yang paling disayangi dalam hidup korang
|Sayangilah nyawa anda *x tally ngan jwpn no. 2 la n sayangi org yg tersayang! :)



16. Lagu yang paling korang suka dengar?
|Semua lagu aku suke kecuali yg tah pape je lirik die. Tp skrg,tbe2 je aku terigt lagu ni:



17. Bila tarikh lahir korang dan tempat selalu korang sambut?
|13 Nov. slalu sambut kt umah je.

18. List 5 org kena tag
|Malis, Mus, Mang, Meng, Peng. p/s: aku rase diorg ni konpem xde mase nk tgk.

Olite,tu je soklan die bagi.adios~

2 comments:

zulkifli May 24, 2011 at 12:48 PM  

tq pek. bryan adam's? ceh, ko teringat lagu tu ke ko teringat 'abg' ko? haha.

XIII May 24, 2011 at 7:58 PM  

u're welkam.hahaha.mende ni sng je(gaya cikgu Zul):

aku tgk ko = aku igt kt 'abg' ko = aku terigt kt bryan adam

heee~

About Me

My photo
masih belum sempurna...

Followers

Attention

Untuk view yang lebih mantop, gunekan Mozilla Firefox atau IE. Dinasihatkan supaya tidak menggunakan Google Chrome, Apple Safari etc.