My Only Wish

At last, ade gak topik utk aku update blog usangku ini. Topik utk update kali ini berkenenaan ngan isu semase jauh nun di Palestina. Wlupun hanya kes kapal bantuan diserang (padahal tiap2 ari umat Islam kt Palestin dianiayai), tp ttp nk amek kesempatan ni utk share. Malas nk cakap lebat, aku bg video je la utk tontonan umum. Nah~






Dikesempatan ini, marilah kite same2 menadah tangan memohon kehadrat Ilahi utk kejayaan umat Islam dan keselamatan pakcik Noorazman, Dr Arbaai, n sukarelawan HALUAN yg len serta mereka2 yg berjuang d jalan Allah. Semoga doa serta usaha kite senantiase berterusan (istiqamah la tu) n jgnlah jd cam biskut chipsmore (kejap ade, kejap xde!) n yg paling penting koman2 kene ade doa drpd xde lngsung. (Doa: Allahu mansuril Islam wal mujahidin fi kulli makan wa kulli zaman). Semoga kite tergolong dlm golongan yg selalu ingat mengingati dgn kebenaran dan kesabaran.

Sekian dariku, wassalam~


3 comments:

sEeKeRZ June 2, 2010 at 12:14 PM  

even flotilla disabotaj~komunikasi disekat..ingat!kite ade supernetwork yg sentiasa ade connection..hatta dimane2 kte brade,bile2 mase, n even dalam apa jua keadaan,komunikasi kite akan sampai~VIA PRAYERS...THESE PRAYERS THAT ACTUALLY BOUND US TOGETHER IN THIS NETWORK~

isaaimanmohamadkasim June 13, 2010 at 2:50 PM  

Perlu ke letak diaridara kat blog list ko apek?
Ke ko punye blog tu? jeng jeng..

XIII June 17, 2010 at 11:23 AM  

intan: btul tu..doa senjata mukmin~

meng: amboi, da ade blog baru ke?
selamat berblogging n btw diaridara tu bkn aku pny lor..saje nk letak supaya bleh refer balik kt cite hangat tu...

About Me

My photo
masih belum sempurna...

Followers

Attention

Untuk view yang lebih mantop, gunekan Mozilla Firefox atau IE. Dinasihatkan supaya tidak menggunakan Google Chrome, Apple Safari etc.