Tag

dapat tag dr mus (floormate), igt jugak mus kat aku. first time buat bende ni.

1. Anda rasa anda hot??
saye tak hot. saye cool.

2. Upload gambar kesayangan anda?

mase naik tangge nk balik dorm kt BTN Meru.

3. Kenapa anda suka/sayang gambar ni?
Aku xdela suke mane gambar ni sbb gambr2 yg aku suke bnyk censored maa...so, gmbr ni la jd pilihan aku dimana aku, meng n pesal ade terselit dlm gmbr ni n kebetulan la plak mamat 2 org ni (meng n pesal la) penah jd room8 aku dulu, kini n selamanya....

4. Xde pon adhwa bg soalan no 4..(cited by Mus, 2009)

5. Lagu terakhir yg anda dengar?
Sum 41 - Pull The Curtain

6. No 6 pon xde gak..(Mus, 2009)

7. Selain dari nama anda sendiri, anda suka dipanggil dengan nama apa?
Apek, apik etc.

8. Tag lagi 7 orang tanpa kekesalan.
- farid
- mumoka aka muhammad
- peng aka hafiq
- mang aka aiman
- izzul aka ilham
- sperm aka jason
- doktor gigi aka khalis
* aku bg kat budak2 yg x slalu bkak blog aku...hampir sume blok A plak tuh...

6 comments:

Mus September 8, 2009 at 4:55 AM  

Waa..bagus2
Wat gak..
Pasni aku pggil ko apik plak la..
Haha..

Nor Liyana Mohamad Rosly September 8, 2009 at 5:08 AM  

apik. mcm lawak jek. haha.

XIII September 8, 2009 at 5:55 AM  

to mus:
bosan2 buat r..
jgn doe, relative aku kt ganu je pngl aku cam2, sgn r klu ko pngl cam2 gak...

to nana:
agak lawak r...

spermatocyte v2.0 September 8, 2009 at 3:15 PM  

weyh apik...
siapa sperm doe?

spermatocyte ar...x ckup sifat lg...
haha...

wajib ke weyh wat tag nie?
kalo x wat batal pose x?
malas ar..nanti kene pose 'khatan'...

XIII September 8, 2009 at 5:10 PM  

to spermatocyte v2.0:
sperm 2 ko r, berkire btul r ko ghani...

aku xtau r wajib ke x...
weyh, ko jgn smpi aku sunat ko...

Nor Liyana Mohamad Rosly September 11, 2009 at 2:50 PM  

hahaha.

About Me

My photo
masih belum sempurna...

Followers

Attention

Untuk view yang lebih mantop, gunekan Mozilla Firefox atau IE. Dinasihatkan supaya tidak menggunakan Google Chrome, Apple Safari etc.